Spolnost24 - Prostofine - Kapsule prostofine na naraven način skrbijo za zdravje s...

Domov Nakupovalna košarica Mnenja strank Vprašanja Kontakt

[ Zapri ]   
Prostofine
Prostofine
Večja slika

Prostofine - €49.95 EUR

 

Kapsule Prostofine na naraven način skrbijo za zdravje spolne žleze prostate. Izvlečki skrbno izbranih zelišč, ki sestavljajo kapsule Prostofine, so posebej namenjeni za zdravljenje otekle žleze prostate ali benigne hipertrofije prostate (BPH - nenevarno povečanje žleze prostate).

Večina moških se zave težav s prostato šele takrat, ko se jim že pojavijo simptomi:

bolečine pri uriniranju 

- težave s pričetkom uriniranja

- neenakomeren curek ali prekinjen curek med uriniranjem

- zastajanje urina v sečnem mehurju

- stalni občutek tiščanja na malo potrebo

Težave z uriniranjem nastanejo zato, ker se prostata zaradi svoje rasti tako poveča, da začne pritiskati na sečnico, s čimer je ovirano odvajanje urina iz sečnega mehurja. Lahko se zgodi, da težave s prostato postopoma privedejo do raka na prostati.

Sestavine v kapsulah Prostofine (vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul):

- Saw Palmeto

- Stinging Nettle (pekoča kopriva)

- bučno seme

Uporaba:

Na začetku vzemite 2 kapsuli na dan. Ko boste opazili izboljšanje, pa zmanjšajte dozo na 1 kapsulo dnevno. Večina uporabnikov Prostofine opazi izboljšanje že v 4 tednih, vendar vam priporočamo, da po izboljšanju jemljete po 1 kapsulo na dan vsaj še 3 mesece.

Če boste jemali kapsule Prostofine po navodilih, ne boste imeli stranskih učinkov. Vseeno pa se v redkih primerih lahko pojavi slabost, omotica, zmanjšan libido, izguba apetita, nenavadne ali nepojasnjene modrice ali krvavitve, izpuščaji, sopihajoče ali težko dihanje. Če se vam pojavi karkoli od naštetega, takoj prenehajte z jemanjem in se posvetujte z zdravnikom.