Spolnost24 - Horny Goat Weed - Horny goat weed je močan spodbujevalec libida pri žensk...

Domov Nakupovalna košarica Mnenja strank Vprašanja Kontakt

[ Zapri ]   
Horny Goat Weed
Horny Goat Weed
Večja slika

Horny Goat Weed - €45.95 EUR

 

Horny Goat Weed je močan spodbujevalec libida pri ženskah in moških in ima močan učinek že ob prvi uporabi.

Horny Goat Weed (HGW) je poznan tudi pod imeni Yin Yang Huo ali Epimedium in je đpopolnoma naraven afrodiziak, ki izboljša spolno željo in spolno funkcijo tako pri moških kot pri ženskah.

V tradicionalni kitajski medicini so listje uporabljali za izboljšanje spolne sle in za pomoč pri težavah z erekcijo. Prav tako pa horny goat weed tudi izboljša spolno slo pri ženskah in jim pomaga doseči vrhunec lažje in bolj pogosto.

Ying Yang Huo deluje s sproščanjem testosterona in širjenjem krvnih kapilar in žil v najbolj erogenih conah telesa. To se kaže v boljšem občutku na otip v spolnih organih. Ta rastlina prav tako brez ogrožanja uravnava hormone, ki se sproščajo pri spolnosti. Danes je ta rastlina pogosto nadomeščena z ostalimi vrstami reda Epedium, ki rastejo v Aziji in v Mediteranu, vendar te vrste nimajo takšnih lastnosti kot originalen ekstrakt Ying Yang Huo, ki je uporabljen v Horny Goat Weed kapsulah.

Epimedium (Horny Goat Weed) se pogosto uporablja v tradicionalni kitajski medicini in v zadnjem času v zahodni alternativni medicini za zvišanje libida in popestritev spolnosti.

Horny Goat Weed je brez stranskih učinkov, vendar ga vseeno odsvetujemo ljudem, ki jih muči nespečnost, saj bodo ob jemanju kapsul še težje zaspali.

Glavna sestavina rastline Horney Goat Weed je ikarin (angl. Icariin), ki podpira normalno raven dušikovega oksida in testosterona v krvi. To povečuje pretok krvi in kisika v penis, zato so erekcije močnejše in trdnejše.

Vsaka 400mg kapsula vsebuje izvleček Horny goat weed (20% ikarina).

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul. Vzemite 1-3 kapsule 2 uri pred spolnim odnosom za boljše spolne užitke.