Spolnost24 - Pussy Pal - Pussy pal je ženski vibrator, ki omogoča sočasno draž...

Domov Nakupovalna košarica Mnenja strank Vprašanja Kontakt

[ Zapri ]   
Pussy Pal
Pussy Pal
Večja slika

Pussy Pal - €59.95 EUR

 

Pussy Pal je ženski vibrator, ki omogoča sočasno draženje klitorisa, vagine, vhoda v vagino in sramnih ustnic.

Pussy Pal vas zagotovo ne bo pustil hladne, saj vas bo z nežnimi rotirajočimi perlicami dražil na vhodu v vagino in po sramnih ustnicah, s premikajočo glavico bo stimuliral vašo G točko, z vibrirajočim zajčkom pa bo dražil ščegetavček.

PussyPal vibrator je odličen za začetnice.

Ta vibrator z nadzorom hitrosti in z neverjetnim "zajčjim" stimulatorjem klitorisa je igračka, ki jo mora imeti vsaka ženska. Ima več različnih kontrol za rotacijo in vibriranje. PussyPal je odličen za začetnike, toda dovolj zmogljiv, da zadovolji tudi najbolj izkušene entuziastke. O njem ste že razmišljale, brale, se pogovarjale s kolegicami in o njem vedno fantazirale. Toda do sedaj niste našle pravega vibratorja, ki bi vam ga bilo prijetno preizkusiti. Dekleta, čakanja je končno konec! Naredite prve korake v svet intimnih doživetij s tem neverjetnim rotirajočim vibratorjem. Ta vibrator se vrti, ukrivlja in masira globoko v vas z namenom, da vas vsakič popelje do najboljšega vrhunca.

Vibrator je povsem enostaven za uporabo. Z gumbi na ročaju lahko nastavite hitrost vibracij in rotacij ter jih prilagodite svojim željam.

Za delovanje potrebujete 4 AA baterije (niso vključene v paket).