Spolnost24 - PureMaca - V peruju maco, znano tudi pod imenom perujski ginseng, za...

Domov Nakupovalna košarica Mnenja strank Vprašanja Kontakt

[ Zapri ]   
PureMaca
PureMaca
Večja slika

PureMaca - €39.95 EUR

 

V Peruju Maco, znano tudi pod imenom perujski ginseng, zaradi njenih pozitivnih fizioloških in psiholoških učinkov uporabljajo že dva tisoč let. Ta prehranski dodatek po naravni poti pomaga vašemu telesu pri uravnavanju hormonskega ravnovesja, zdravljenju depresije, povečanju libida, moči in vzdržljivosti ter zvišanju ravni energije. Ravno zaradi teh lastnosti, ki povečajo telesne sposobnosti, so jo pred vsakim bojem uživali Inki.

Pure Maca je bogat vir vseh hranil, ki jih naše telo potrebuje za normalno delovanje. Vsebuje beljakovine, ogljikove hidrate, vlaknine, kalcij, lipide in jod, poleg tega pa so znanstveniki ugotovili, da je odličen vir antioksidantov in vsebuje tudi sestavine, podobne kot jih imata zelje in brokoli. Katehini, ena izmed sestavin Pure Mace, so podobni tistim v zelenem čaju, steroli pa so primerljivi s steroli v ameriškem slamniku. Vse koristi, ki jih prinaša ta čudovita rastlina pa boste dobili z eno samo majhno kapsulo.

 

Koliko kapsul naj vzamem?
Prvih 30 dni vzemite eno do dve kapsuli na dan, kasneje pa bo zadostovala le ena. Idealno je, če jo vzamete ob 14:00 uri, da vam dvigne raven hormonov. Večina uporabnikov eno najraje vzame zjutraj, drugo pa ob drugi uri popoldan.

 

Sestavine:

Maca (Lepidium meyenii)