Spolnost24 - Foot Detox (20s) - Funkcije obližev foot detox za razstrupljanje telesa:
*...

Domov Nakupovalna košarica Mnenja strank Vprašanja Kontakt

[ Zapri ]   
Foot Detox (20s)
Foot Detox (20s)
Večja slika

Foot Detox (20s) - €29.95 EUR

 

Funkcije obližev Foot Detox za razstrupljanje telesa:

* Absorbira toksine, ki se izločajo iz telesa

* Zmanjšuje utrujenost telesa

* Razbremeni imunski sistem

* Pomaga pri naravnem čiščenju limfnega sistema

* Podpira krvni obtok in metabolizem

* Izboljšuje kakovost spanja in pomaga uravnavati telesno težo

* Spodbuja zdravje in dobro počutje

 

Zakaj obliže uporabljamo na podplatih?

V kitajski medicini so odkrili več kot 360 akupunkturnih točk po celem telesu in več kot 60 so jih našli samo v podplatih stopala. Podplati so znani kot drugo srce telesa in so zrcalo naših glavnih notranjih organov, so pa tudi potencialni dom za toksine. Ob cikrulaciji krvi skozi podplate obliži Foot Detox absorbirajo toksine, ki se sprostijo skozi akupunkturne točke.

Obliži Foot Detox se uporabljajo na podplatih. Že po prvi noči uporabe boste opazili, da se je obliž obarval rjavkasto ali sivkasto-črno. Opazen bo tudi nekoliko neprijeten vonj. Vsi ti znaki odražajo količino in intenzivnost toksinov, ki so se absorbirali iz telesa. Redna uporaba obližev Foot Detox opazno znižuje tako obarvanost kot vonj obliža po uporabi, kar pomeni, da je vaše telo vedno manj prepojeno s toksini.

Sestavine: 

Wood Vinegar, Bamboo Vinegar, Chitosan, Dokudami, Loquat Leaf, Vitamin C, Vegetable fiber, Tourmaline, Dextrin

Navodila za uporabo:

Vsak paket vsebuje 20 obližev Foot Detox.

* Odstranite večji kos z lepljive površine in ga zavrzite. 

* Obliž dobro namestite (prilepite) na podplat. Obliž lahko uporabite tudi na tistem delu telesa, kjer občutite bolečine.

* Obliž pustite delovati 8-12 ur, da se toksini popolnoma absorbirajo. 

* Priporočamo, da obliž uporabljate ponoči med spanjem. Če spite manj kot 8 ur, si obliž namestite zvečer nekaj ur pred spanjem (z njim lahko hodite po domu) in ga pustite tudi čez noč.

 

Po namestitvi obliža na podplat vam bo morda postalo toplo. Čez noč se bo obliž obarval v temnejše odtenke, saj bo iz telesa absorbiral toksine. Obliži lahko postanejo tudi lepljivi, kar je odvisno od količine toksinov, ki jih bo absorbiral. Več kot imate toksinov v telesu, bolj se bo obliž obarval. Ob redni uporabi bo obliž vedno bolj svetel. Ko bo obliž popolnoma brez madežev, je vaše telo razstrupljeno. 

Namig:

* Obliži Foot Detox delujejo najbolje, če jih uporabljate na podplatih.

* Lahko jih uporabljate tudi čez dan, vendar je bolj priporočljiva uporaba ponoči med spanjem. Da vam obliž ponoči ne bi zdrsnil s podplata, vam priporočamo uporabo nogavic.

 

OPOZORILO:

* Ne uporabljajte obližev na odprtih ranah, sluznici ali v okolici oči.

* Če boste obliž uporabljali na delu telesa, kjer je koža naravno mastna ali vlažna, ukrivljenem delu telesa ali tam, kjer se koža veliko premika, priporočamo, da obliž na telo pritrdite dodatno s povojem ali drugim sredstvom, da bo stik kože z obližem čim tesnejši za najboljši učinek.